Naamslinger om voor het raam te hangen met tekst aan beide zijden

F038 detailF038 zijde 2Deze naamslinger is aan beide zijden voorzien van de naam Sjors in witte viltletters. Ook is de slinger aan zowel de voor- als achterzijde afgewerkt met diverse kant/band versieringen.

Nieuw in mijn collectie afwerkmateriaal zijn de gehaakte bloemetjes die als puntje op de “J” en op het laatste bloemetje zijn geplaatst.

Ben jij ook geïnteresseerd in zo’n mooi slinger voor jouw zoon of dochter, kijk dan eens op de pagina naamslingers. Hier vind je alle informatie over het laten maken van deze slingers. In het archief kun je inspiratie opdoen. En op de stoffenpagina vind je alle stoffen die ik standaard in mijn collectie heb. Heb je andere speciale wensen wat betreft stof: geef dat dan door in een berichtje. Ik ga mijn best dan doen om een slinger helemaal naar jouw smaak te maken.