Verslingerd is weer open

Het afgelopen jaar is het wat stiller geweest rondom Verslingerd. Reden was dat ik eind 2022 ziek ben geworden en begin 2023 de diagnose te horen heb gekregen met de daarbij behorende behandeling, waardoor ik veel in het ziekenhuis heb vertoefd. Dit zorgde ervoor dat ik even was uitgeschakeld.

Gelukkig gaat het nu weer beter met me, hoewel ik er nog lang niet ben. Wel kan ik weer wat actiever bezig zijn voor Verslingerd. Het doet me goed om weer wat regelmatiger in mijn atelier te kunnen zijn en mooie producten te kunnen maken.

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen kan dat weer gewoon. Helaas kan ik voorlopig nog geen spoedbestellingen maken en kijk ik dag voor dag wat ik aankan.

Wintersluiting

Verslingerd sluit haar deuren voor een wintervakantie. Van 24 dececmber tot en met 1 januari zal ik geen producten maken. Bestellingen kunnen wel geplaatst worden, deze worden vanaf 2 januari beantwoord en ingepland.

Ik wens iedereen heerlijke feestdagen en een heel fijne jaarwisseling. Op naar een goed 2023.

Slinger voor Celeste

Voor Celeste heb ik deze mooie, lieve naamslinger gemaakt. De gebruikte kleuren zijn roze en paars en zijn door de klant uitgekozen.

P014 (D)

Kroontje als kraamcadeau met vooruitziende blik

P014 (D)

P014 (D) 

Dit dubbelzijdig te dragen kroontje kan door zowel jongens als meisjes gedragen worden. De klant wilde een kant in blauwtinten en de andere in roze met lime.

Doordat de badges met klittenband zijn bevestigd kun je deze elke jaar verwisselen. Ik heb bij deze kroon diverse badges in bijpassende kleuren gemaakt.

Stoere slingers in marine en jeans

De ouders van zowel Theodore en Storm krijgen een mooi kraamcadeau van een zakenrelatie van hen. Ik heb al eerder voor dit bedrijf slingers mogen maken in dezelfde uitvoering en leuk dat ze nu weer terug zijn gekomen.

De slingers zijn gemaakt in de kleuren marine en jeans en zijn van katoenen stof, dus ze gaan erg lang mee. De kroontjes zijn gemaakt in een “gouden” stof.

Slinger en gevelvlag voor Elaine

P013 roze mintgroen

P012

Een mooie gevelvlag en naamslinger voor Elaine. De gebruikte kleuren zijn roze (zacht en hardroze), mintgroen en grijs. De gevelvlag is helemaal van katoenen stof, dus de vlag kan in weer en wind buiten blijven hangen.

 

Naamslinger en kroon voor Pauline

P010

P011 (A)

Voor een bijna jarige Jet heb ik deze mooie kroon en slinger gemaakt. de kleurencombinatie is lilapaars met hard en zacht roze. De motieven zijn divers, denk hierbij aan hartjes, bloemetjes, ruitjes en stipjes.

Verjaardagskroon dubbelzijdig

Kroontjes voor kinderen van een kinderdagverblijf.

Verjaardagskroon dubbelzijdig

K002 (D) grasgroen-kobalt-geel-pinkroze

Dit leuke kroontje heb ik gemaakt voor een kinderdagverblijf die de jarige kindjes in het zonnetje wil zetten op hun verjaardag. Omdat het kroontje aan beide zijden gedragen kan worden, heb je steeds een andere kroontje.

Deze kroon kan gemaakt worden in alle mogelijke kleur- en motief combinaties. Kijk hier maar eens voor meer informatie.

Naamkroontje voor Jet

Jet kan de komende jaren haar  verjaardag in stijl vieren. Deze vrolijke kroon heeft verwisselbare badges waardoor elk jaar het juiste getal op de kroon kan worden bevestigd.

De kroon is een voorraadmodel uit mijn webshop en deze is aangepast met de naam en aantal cijferbadges die ik erbij heb geleverd.

L028 naamkroon

Kroontje voor Senn

P010 naamkroon

L028 (B) marine mint

Voor de verjaardag van Senn heb ik deze kroon gemaakt. De kroon is gemaakt in de kleuren mintgroen en marine blauw. Het is ook mogelijk de kroon zonder naam of met een marine blauwe cijferbadge te bestellen. Kijk op deze pagina voor meer kroontjes die op voorraad zijn of hier voor als je zelf een kroon samen wilt stellen.

Geboorteslinger Erynn Rosie

 

 

 

Voor Erynn heb ik deze mooie geboorteslinger mogen maken. De gebruikte kleuren en figuren zijn gekozen door haar papa en mama en komen ook voor in haar geboortekaartje.  Erynn kan nog heel wat leuke verjaardagen vieren met deze mooie slinger.

Vakantie sluiting

Verslingerd viert vakantie en is daarom van maandag 11 juli tot en met zondag 14 augustus gesloten. Ik kan in deze periode wel bestellingen aannemen die na mijn vakantie kunnen worden ingepland, maar verzenden van producten in deze periode is niet mogelijk.

Ik wens iedereen een heerlijke, zonnige vakantie toe en zie jullie bestellingen graag tegemoet.

Naamslinger en kroontjes voor Max Verstappen fans

P008 Max Verstappen

P008

P007 (A) naamkroon

P007 (A) oranje-rood-wit-blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een drietal fans van Max Verstappen heb ik deze mooie slinger en kroontjes mogen maken. Natuurlijk in de driekleur van Nederland Rood-Wit-Blauw op een basis van Oranje. Want daaraan kent iedereen Nederland natuurlijk.

Deze slinger en kronen gaan mee op reis naar de Grand Prix in Oostenrijk. En wij hopen natuurlijk allemaal dat Max deze race als nummer 1 eindigt.

 

Doe-Het-Zelf slinger voor bruidspaar

P005 Doe-Het-Zelf slinger

Vandaag weer een leuke Doe-Het-Zelf slinger gemaakt voor een aanstaand bruidspaar. Op de lege vlaggen kunnen de bruiloftsgasten met textielstift een boodschap/wens aan het bruidspaar schrijven. Op deze manier krijg je een heel persoonlijke slinger.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze slingers.

Naamslinger

Slinger voor Duuk in stoer zwart met mintgroen

Naamslinger

P004 zwart-mintgroen

Duuk krijgt op zijn verjaardag een mooie slinger die gemaakt is van zwarte vlaggen met allerlei motieven erop en als letters een mooie mintgroene stof. De letters zijn bij deze slinger niet van vilt, maar van stof waardoor de slinger makkelijker gewassen kan worden.