naamslinger van stof

Naamslinger voor Nadine

naamslinger van stof

K047 lila-pink-dgrijs

Een mooie slinger voor de geboorte van Nadine in lila, pinkroze en donkergrijs.

(Naam)slingers kunnen in bijna elke gewenste uitvoering gemaakt worden. Op deze pagina kun je alle informatie vinden voor het laten maken van een (naam)slinger

verjaardagskroon, feestmuts

Verjaardagskroon in zwart en lime

verjaardagskroon, feestmuts

K046 (B) zwart-lime-wit

Deze kroon is gemaakt in zwart-wit en lime en heeft een iets afwijkend model. Het uitgangspunt is een model B kroon maar de onderste band in limegroen is, op verzoek van de klant, iets smaller gemaakt.

verjaardagskroon, feestmuts

Kroon met naam voor Liz

verjaardagskroon, feestmuts

K045 (B) pink-aqua-zachtroze-lime

Voor Liz haar 4de verjaardag heb ik deze vrolijke kroon met naam gemaakt. De cijferbadge kan ze volgend jaar veranderen in een badge met 5 erop en zo kan ze een aantal jaren vooruit.

De kroontjes zijn leverbaar in 2 maten (1 tot 52cm en 2 tot 60cm).

Op deze pagina kun je meer informatie vinden voor het laten maken van een (naam)kroon voor jouw dochter of zoon.

gevelvlag

Gevelvlag voor Bobbie

gevelvlag

K043 lime rood roze

Om de geboorte van Bobbie te verkondigen heb ik deze mooie gevelvlag gemaakt. De vlag is aan beide kanten gelijk, zodat je waar je ook staat zowel de naam als de hartapplicatie kunt zien.

De vlag is gemaakt van katoen en de letters en het hart zijn op de vlag genaaid zodat deze niet gaan rafelen.

Wil jij ook zo’n mooie vlag voor jouw dochter of zoon, omdat je geslaagd bent of gewoon voor een ander feest? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie.

verjaardagskroon met naam

Kroon voor Melle

verjaardagskroon met naam

K022 kobaltblauw-limegroen

De kroon die ik voor Melle heb gemaakt is een kroon uit de voorraad. Ik heb deze nog voorzien van een naamapplicatie en meerdere cijferbadges. Zo kan Melle de komende jaren in stijl zijn verjaardag vieren.

Wie wil dat nu niet?

Op deze pagina kun je terecht voor alle informatie over custom-made verjaardagskroontjes. Wil je weten welke kroontjes er snel verzonden kunnen worden? Kijk dan eens in mijn winkel. De kroontjes die hier staan zijn op voorraad en kunnen direct verzonden worden. Evt is het ook mogelijk een naam op de kroon te laten maken (Let op: niet bij alle modellen mogelijk)

naamslinger

Naamslinger voor Fenna

naamslinger

F096 rood-zachtroze-pink

Een mooie slinger met alles erop en eraan voor Fenna. Deze slinger is gemaakt in de kleuren rood, zacht en pink roze en is voorzien van naam, bloemapplicaties en de vlaggen zijn ook nog eens versierd met kant, band en andere fournituren.

Ik kan ook voor jouw dochter, zoon of andere gegadigde een mooie slinger maken. Op deze pagina kun je alle informatie zien over de vele mogelijkheden voor het laten maken van (naam)slingers.

naamslinger

Slinger voor Noor

naamslinger

K042 Pinkroze

Voor Noor heb ik deze mooie slinger in pinkroze kleur gemaakt. De motieven zijn divers, denk hierbij aan polka dot, ster, hartjes, enz.

Deze naamslinger heeft als laatste vlag een verwisselbare cijferbadge. Op deze manier kan Noor elke verjaardag laten zien hoe oud ze is geworden.

Kroon van schoolborden stof

K044 (A) krijtdoek

Deze kroon is gemaakt va krijtdoek / schoolbordenstof. Je kunt op de kroon met een krijtje je eigen tekst schrijven. Erg makkelijk voor bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven en noem maar op.

Kroon model B met rozet

K039 (B) geel-pinkroze-mint

Een mooie kroon die is opgesierd met een rozet op een van de punten. De kroon is gemaakt in de kleuren geel-pinkroze en mint.

De kroon is verstelbaar in maat en kan daarom meerdere jaren gebruikt worden. De cijferbadges worden dmv een klittenbandje bevestigd en kunnen makkelijk vervangen worden door een andere badge

Slinger voor Denley

Een mooie slinger voor Denley in de kleuren zachtblauw en marineblauw. De figuurapplicaties zijn gemaakt met als voorbeeld zijn geboortekaartje.

Naamslinger in bonte kleuren

Een leuke slinger voor Kiki. De slinger is gemaakt van bontgekleurde vlaggen met daarop in kobalt vilt de naam en leeftijd. De cijfers worden met klittenband bevestigd en kunnen daarom steeds weer veranderd worden. Zo kun je de slinger jaren lang gebruiken.

Set van kroon en naamslinger in bonte kleuren

K038

K037 (B) rood-aqua-geel-lime

Vandaag een leuk setje gemaakt en verzonden voor Juul. Zowel de kroon als de slinger zijn in bonte kleuren gemaakt met als motief grote en kleine polka dots.

De kroon wordt geleverd met een verwisselbare cijferbadge en daarom kun je deze meerdere jaren gebruiken. Gewoon de 1 eraf halen en vervangen door een ander cijfer.

Slinger voor Mink

De slinger voor Mink is de derde slinger voor de derde kleinzoon van de oma die hem cadeau geeft. Ook voor de 2 eerdere kleinzoons heb ik deze zelfde slinger gemaakt. Steeds weer net iets anders zodat elke slinger toch zijn eigen uitstraling heeft.

stoffen verjaardagsslinger

Naamslingers en kronen

stoffen verjaardagsslinger

K034

naamslinger

K035

naamslinger van stof

K028

G055 (B) kobalt-pinroze-zachtroze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verjaardagskroon

K036 (D) lime-rood-aqua-pink

 

 

 

 

 

Nog op de valreep voor mijn vakantie allemaal mooie slingers en kroontjes gemaakt. Nog maar een paar dagen en dan begint voor Verslingerd de vakantie. Deze jarige Jobs en Jetten kunnen binnenkort in ieder geval in stijl hun verjaardag vieren. Nu nog even inpakken en verzenden.

Vakantie sluiting 2018

Verslingerd heeft vakantie en is daarom van 21 juli tot 19 augustus gesloten. Ik kan wel gewoon e-mails beantwoorden en opdrachten voor de tweede helft van augustus en verder aannemen.

Wil je een product bestellen dan kun je gewoon een mail sturen en ik neem dan zsm contact met je op.

Ik wens iedereen ook een heel fijne vakantie en “zie” jullie graag weer terug na de mijne.